Hatırlatma: Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl’de Shayman’ı yakalamayı unutmayın

Efsanevi yarı çalı yarı kirpi pokemon Shaymin tek kullanımlıktı Pokemon Brilliant Diamond ve Shining Pearl 27 Şubat 2022’den beri.

Tek yapmanız gereken oyunu açmak, Gizemli Hediye özelliğine sahip bir “Oak’s Letter” öğesi almak (oyunun en az 2 saatini oynadıktan sonra açılır, Nintendo Switch Online üyeliği gerekmez) ve ardından Hall of Fame’e giriş yaptıktan ve National Pokédex’i aldıktan sonra Shaymin’e yetişebilir ve bunu National Pokédex’i tamamlayarak ve Profesör Rowan ile konuşarak elde edebilirsiniz.

Bu denklemin önemli bir parçası olan Oak’ın konuşması yalnızca 27 Mart Pazar günü saat 14:59 UTC/09:59 ET/6:59 PT’ye kadar geçerli olacak.

unutma Pokémon Legends: Arceus’ta küçük bir kirpi çocuğu da yakalayabilirsiniz.!

chaimon’un var mı Ne onun adı? Yorumlarda bize bildirin!

READ  Gold May ile Xbox kadrosu açıklandı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.