Telegram hesabı silme, Telegram hesabı tamamen nasıl silinir?

Telegram hesabı tamamen nasıl silinir?

Sign In'e (Oturum Aç) dokun. Deactivate account'a (Hesabı devre dışı bırak) dokun. Bir doğrulama sayfası açılır. Hesabını silince Telegram mesajlarının ve kişilerinin tamamı silinir.

Telegram hesabı nasıl silinir iPhone?

Karşınıza gelen ekranda Privacy and Security seçeneği ile devam edin.
Android uygulamasında Account self-destructs bölümü altında, iPhone uygulamasında ise Delete My Account sekmesi altında If you're away for seçeneği bulunmakta, ona dokunun. ...
Uygulamadaki oturumu kapatın veya uygulamayı akıllı telefonunuzdan kaldırın.

Telegram hesabı sildikten sonra tekrar açılır mı?

Hesap silme işleminden sonra veriler de genel olarak silinmektedir. Hesabı Sildikten Sonra Tekrar Telegram'a Girilebilir mi? Telegram hesabı silindikten sonra programı yeniden yükleyin. ... Sonunda ileri düğmesi tıklanır ardından da nihayet Telegram hesabı tekrar kullanılmaya başlanmış olur.

Telegram hesap silince ne olur?

Telegram hesabını silince neolur? ... Hesabınızı sildiğinizde, Telegram tüm sohbetlerinizden ve verilerinizden kurtulduğunu söylüyor. Hesabınız kalıcı olarak feshedilir, iletileriniz ile kişileriniz de silinir.

Telegram web nasıl çıkılır?

Cep telefonunuzdan çıkış yapmaya devam etmek için, genellikle akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden internette gezinmek için kullandığınız tarayıcıyı başlatın (örn. krom paragraf android o safari paragraf iOS), Telegram Web'e bağlıyken üç yatay çizgi simgesi sağ üstte bulunur. Şimdi seçin çıkış açılan menüde.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.