Amaç, yakında PS5’i yeniden stoklamak ve düşürmek

Hazır olun – Target bugün, 10 Mart’ta PS5 stokunu bırakmak üzere ve her an gelebilir!

PS5 almak, konsolun piyasaya sürülmesinden bu yana bir mücadele oldu. Ne yazık ki, 2022’de de daha kolay olmadı.

ile PS5 stok sıkıntısı 2022 boyunca devam edecekKonsolu alma şansı sınırlı olacak. Bu, her yeniden stoklama işleminden en iyi şekilde yararlanmanız gerektiği anlamına gelir.

Neyse ki, büyük perakendeci Target’ın her an bir PS5 stokunu elinde tutacağı neredeyse kesin görünüyor. İşte bilmeniz gerekenler!

Ayrıca, kontrol edin Tüm PS5 stokları bu hafta bekleniyor – 7-13 Mart!

hedef mağaza

hedefleme

PS5 stok yenilemesinin hedefi 10 Mart’ta gerçekleşecek

bu Hedef PS5 stok seviyeleri haftalardır yükseliyor Şimdi ve uzun zamandır beklenen stok stoklama sonunda düşmek üzere gibi görünüyor!

PlayStation stok yenilemesi için şu ana kadar çok sessiz bir ay oldu, ancak Target sonunda stoklarını düşürmeye hazırlanıyor.

Bir stok uzmanına göre Jake RandallHedef, önümüzdeki bir saat içinde PS5 konsollarını bırakacak. Budur 08:00 ET / 05:00 PT’den önce.

Target’ın web sitesindeki PS5 listesinde şu anda “Tükendi” yazıyor, ancak bu her an değişebilir. Yani, sepetinize eklemeye hazır olmalısınız!

Güncelleme: PS5 diski Target’ın web sitesinde 07:49 ET/4:49AM PT’de ve PS5 Digital 08:02AM ET/5:02AM PT Quiet’te satışa çıkıyor. İşte ürün linkleri:

Güncelleme 2: Hedef PS5 stoklaması artık tamamlandı. Tüm konsollar tükendi.

Herhangi bir çevrimiçi stok gibi, bu da oldukça çekişmeli olurdu. bildiğinden emin ol PS5 satın almak için spekülatörleri nasıl yenersiniz? Yeni nesil konsolu güvence altına almak istiyorsanız!

Daha fazla oku: Target’tan PS5 nasıl satın alınır

PS5-Konsol-Yana-Sony

Sony PlayStation

Target’in 10 Mart’ta PS5 için stok yenilemesini kaçırdıysanız endişelenmeyin. Yakın gelecekte bir PS5 alma şansı daha fazla olacak.

READ  Cesur arama motoru, sonuçlarınızı özelleştirmenizi sağlar

Aslında, bir dosya olacak 11 Mart’ta GameStop’ta PS5 mağaza içi stok yenileme etkinliği! Ayrıca perakendeci, PlayStation’a özel iki yeni oyun içeren paketler satacak.

Dahası, Best Buy, mağazalarda bulunan PS5 denetleyicilerine sahiptir! Yerel mağazanızda bir tane bulacağınızın garantisi yok, ancak kesinlikle tüm detayları bilmek isteyeceksiniz.

Ayrıca PlayStation hayranları için iki büyük ay olacak gibi görünüyor. kontrol et Mart – Haziran 2022’de Gelecek En İyi PS5 Oyunları!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.